Ansatte

Smådyrklinikken Inn-Trøndelag har tre ansatte veterinærer med til sammen nesten 40 års erfaring med ren smådyrmedisin. Sammen med våre rutinerte veterinærassistenter er vi et godt team.  Vi liker jobben vår, og det er vi sikker på at både eiere og pasientene våre både merker og setter pris på.

Kontinuerlig faglig utvikling er en av hoved-verdiene våre. Både dyrlegene og dyrepleierne gjennomgår regelmessig etterutdannelse og spisskompetanse i inn og utland.

 

 

_______

May-Hege Rønningen: VeterinærAnsatt dyrlege May-Hege Rønningen

May-Hege startet Levanger Dyreklinikk i 2002 (Klinikkens Historie), og er daglig leder og medeier i  Smådyrklinikken Inn-Trøndelag.

May-Hege ble ferdig uteksaminert veterinær fra Tierärztliche Hochschule Hannover, Tyskland i 1998.

Etter endt utdannelse kjørte hun kombinertpraksis i Levanger i noen år, men har siden 2001 drevet ren smådyrpraksis.

May-Hege har spisskompetanse innen tannsykdommer og tannbehandling, i tillegg til hud- og hudsykdommer. I 2009 ble hun ferdig med en treårig internasjonal etterutdanning i hudsykdommer i regi av European School of Advanced Veterinary Studies (ESAVS). Hun har tatt fem av Accesia Academy’s videreutdanningsmoduler innen tannbehandling.

May-Hege er naturlig nok ofte å finne på tannrommet eller i full gang med en hudutredning. Hun er grundig og faglig dyktig, og har opparbeidet seg mange lojale og takknemlige kunder i årenes løp.

I tillegg til sin videreutdanning på hud- og tannsykdommer har May-Hege har deltatt på en mengde etterutdanningskurs i løpet av årene.

May-Heges videreutdanning og kurs.

_______

Guro Bjørgvik: Veterinær              Ansatt dyrlege Guro Bjørgvik

Guro ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2003, og har siden da jobbet som smådyrveterinær.

Etter et kort opphold i Stavanger, og tre år som smådyrveterinær i Trondheim flyttet hun tilbake til Verdal i 2006 og ble medeier og driver av Smådyrklinikken.

Guro har spisskompetanse innen bløtvevskirurgi på smådyr, og er derfor ofte å finne på operasjonssalen. Hun er også i gang med videreutdanning innen ultralyddiagnostikk. Fra tidligere har hun en  treårig internasjonal etterutdanning i indremedisin i regi av European School of Advanced Veterinary Studies (ESAVS). Bakgrunnen hennes gjør henne til en allsidig og rutinert veterinær, som skaper tillit fra både eiere og pasienter.

Guro har en lang liste over etterutdanningskurs i inn og utland, i alt fra kirurgi,halthetsdiagnostikk til akuttmedisin.

Guros videreutdanning og kurs.

_______

Ingrid Ingvaldsen: Veterinær                                         d81kopi

Ingrid ble uteksaminert veterinær fra Tierärztliche Hochschule Hannover, Tyskland i 2008, og har siden da jobbet med smådyr.

Etter seks år i Tyskland og et kort vikariat ved en smådyrklinikk i Trondheim flyttet hun endelig hjem til Levanger.

Hun ble ansatt ved Smådyrklinikken Inn-Trøndelag i 2008, og har siden da gjort seg selv uerstattelig. Ingrid er allsidig og behersker det meste, men hun har en forkjærlighet for indremedisin. Hun har deltatt på kurs i blant annet øyesykdommer, halthetsdiagnostikk og ultralyddiagnostikk. I 2017 starter hun på en treårig internasjonal etterutdanning i indremedisin.

Ingrid har en unik arbeidskapasitet og har utrolig god faglig oversikt, og er godt likt av både pasienter og eiere. Hun er tøff, og takler både sinte hunder og redde katter.

Ingrids videreutdanning og kurs

_______

Janne Holmvik: Dyrepleier  Ansatt dyrepleier Janne Holmvik Arnøy

Janne ble ansatt ved klinikken i 2007, og har vært hovedassistent i flere år. Janne ble ferdig uteksaminert dyrepleier fra Hansenberg i Danmark i 2011. Janne har deltatt på flere kurs, og har begynt på videreutdanning i anestesi for dyrepleiere.

Janne er svært dyktig i jobben sin, både med håndtering av dyr og mennesker. Hun er en tøff dame med et stort hjerte for de firbente. Hjemme har hun hus og luftegård fulle av dyr, men har alltid plass til et kjæledyr til. Hun driver også en del med pelsstell av hund.

Les mer om Janne.

_______

Carina Ledal: Dyrepleier       d99svkopi

Carina ble ansatt ved klinikken i 2008. Hun har gått dyrepleierutdanningen i Hansenberg i Danmark, og har hatt alle praksisperiodene sine hos oss. Carina ble ferdig uteksaminert dyrepleier i 2011. Hun har også utdannelse fra Husdyrvelferd på HINT.

Carina har virkelig funnet drømmejobben, og ønsker å videreutdanne seg innen anestesi. Hun er også interessert i adferd på hund og katt. Carina er klinikkens desidert største katteelsker –mange katter som har kommet på klinikken for å bli avlivet har blitt omplassert på grunn av henne. Hjemme har hun tre katter og en kanin.

Les mer om Carina.

_______

Marthe Ottesen: Dyrlegeassistent    Ansatt assistent Marthe Ottesen

Marthe ble ansatt som assistent på klinikken i 2007. Hun hadde ingen erfaring med smådyr da hun begynte hos oss, men har blitt   en svært dyktig og ansvarsfull assistent.

Marthe er like ofte i resepsjonen som i selve klinikken. Hun har alltid god oversikt over dagen vår, og holder oss andre litt i ørene. Marthe har ofte ansvar for oppstallede dyr -og viser stor omsorg for pasientene våre. Eiere møtes bestandig med et smil. Hun er arbeidsom, og liker å ha orden på ting. Marthe bor på landet med samboer og katten Mario.

Les mer om Marthe.

_______

Anne Marie Hoff: Resepsjonistresepsjonist Anne Marie Hoff

Det nyeste ansiktet på Smådyrklinikken er resepsjonisten vår Anne Marie. Anne kommer opprinnelig fra Alta, og flyttet til Levanger i 2014.    Her har hun funnet seg hus på landet der hun bor med   mann, to katter og dvergdachsen Luna.

Anne har tidligere drevet dyrebutikk i syv år, og sitter med unik kunnskap om utstyr til hund, katt og andre smådyr.

Hun ble ansatt ved klinikken i februar 2015, og innen måneden var omme hadde hun kontroll på resepsjonen, og utstyrsbutikken vår var oppdatert og utvidet. Som nordlendinger flest er Anne alltid blid og positiv, pratsom og hun er garantert alltid hyggelig å møte både i resepsjonen og i telefonen.

Har du spørsmål om utstyr anbefaler vi at du tar en tur innom prater med Anne. Hun har full kontroll på alt fra hundeseler til pelsstell og dyrefor.

Les mer om Anne Marie.