Amalie Sandvik

Dyrepleier
[email protected]
74081411

Amalie er siste tilskudd til staben på Smådyrklinikken. Hun ble uteksaminert Dyrepleier fra Hansenberg i 2019, og har gjennom studiet hatt de fleste praksisperiodene sine hos oss. Etter studiet fikk hun fast stilling som dyrepleier.  

Amalie har allerede rukket  å bli en uvurderlig medhjelper på klinikken. Hun har et skarpt blikk og er veldig lærenem og arbeidsom. Hun vil starte etterutdanning i narkose og narkoseovervåkning innen kort tid. Amalie er alltid blid og positiv, og har et stort hjerte for alle pasientene våre.

Du treffer Amalie både i resepsjonen, som assistent for dyrlegene, på laboratoriet og ellers i gangene. Hun har ofte hovedansvaret for oppstallede dyr ved klinikken, og er opptatt av å gi dem den beste pleie, omsorg og oppfølging.

Hund er både jobb og hobby for Amalie. Før hun ble ansatt kjente vi Amalie godt som dyreeier. Hun har vært fast kunde ved Smådyrklinikken helt fra hun var lita jente og trengte hjelp til alle hundene og kattene sine. Hun er aktiv i hundemiljøet, og trener blandt annet rally.