Marthe Ottesen

Dyrlegeassistent
[email protected]
74081411

Marthe ble ansatt som dyrlegeassistent ved klinikken i 2008. Da hadde hun ikke jobbet med smådyr tidligere, men det tok ikke lang tid før hun var en av våre mest pålitelige og dyktig medarbeidere.

Marthe er poteten på Smådyrklinikken. Hun brukes til det meste, og har i tillegg mye ansvar i klinikkdriften. Hun er ofte i resepsjonen der hun har full oversikt over dagen vår og holder oss andre litt i ørene. Hun liker å ha orden på ting. I resepsjonen møter hun alltid kundene med et smil og på en profesjonell måte.

Marthe assisterer i tillegg dyrlegene, jobber på laboratoriet, og hun har ofte ansvar for oppstallede pasienter. Hun jobber også på tannavdelingen, og har gjennomført videreutdanning i tannbehandling for dyrepleiere. Marthe har et stort hjerte for alle dyr, og engasjerer seg spesielt for de som ikke har det så bra.

Marthe har en ekstra svakhet for katter, og har et spesielt godt lag med dem. Det er ikke mange katter hun ikke kan håndtere –selv de sureste pelskledde overgir seg til hennes omsorg. Hun har selvsagt også egen katt hjemme.