Våre dyrleger gir trygg medisinsk hjelp

Dyreklinikk i Levanger

Smådyrklinikken Inn-Trøndelag er en dyreklinikk med fokus på trygg og god behandling av alle kjæledyr. Vårt dyktige team brenner for dyrenes velferd og hos oss skal både eier og dyr bli ivaretatt.

Dyktige dyrleger og dyrepleiere

Dyrlegene og dyrepleiere du møter på klinikken har lang erfaring og bred kompetanse når det kommer til behandling av katt, hund og andre kjæledyr.

Vi har stort fokus på videreutdanning og flere av dyrleger/dyrepleiere har spesialkompetanse. Dette sikrer at vi til enhver tid kan tilby den beste behandlingen til ditt dyr.

På klinikken har vi spesialkompetanse innen blant annet:

  • indremedisin
  • hudsykdommer
  • ultralyd
  • reproduksjon
  • tannbehandling
  • tannrøntgen
  • bløtvevskirurgi
  • narkose/narkoseovervåkning

Alt du kan forvente deg av en moderne dyreklinikk

Klinikken har moderne utstyr, dette gjør at våre dyrleger på en sikker og rask måte kan finne rett diagnose og utføre behandlinger som er nødvendige.

Enten du har en katt, hund, kanin, gnager eller ilder kan vi behandle ditt dyr.

Spesialutstyr som digitalt røntgen, ultralyd og blodanalysemaskiner er noe vi bruker daglig i undersøkelser.

Akutt time på dagen

Akutte tilfeller kan oppstå når man minst venter det, derfor blir akutt hjelp alltid prioritert hos Smådyrklinikken. Vi er utstyrt for å takle de fleste akuttilfeller hos hund og katt, og de ansatte er faglig oppdaterte slik at de kan ta godt vare på dyret ditt i slike tilfeller.

Har du behov for akutt hjelp vil du få tilbud om å komme direkte inn på klinikken uten timeavtale. Ring allikevel alltid før du kommer med dyret ditt –da kan vi bedre forberede oss på at dere kommer, og legge opp til riktig undersøkelse og behandling. Ved akutt behov for dyrlege ring: +47 74 08 14 11

Stort utsalg av fôr og utstyr

Det er viktig at ditt kjæledyr har tilgang på kvalitetsfôr og riktig utstyr. Derfor har vi et rikelig tilbud av fôr, pleiemidler og utsyr til hund og katt på klinikken.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille en time til ditt kjæledyr? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Følg Smådyrklinikken Inn-Trøndelag på Facebook.