Oppstalling og innleggelse av hund

Ved mange anledninger vil pasienter legges inn på klinikken. Det kan være fordi de er syke og trenger behandling gjennom hele dagen. Eller fordi de skal utredes for sykdommer og skal ta forskjellige prøver.

Hos oss oppstalles også alle kirurgipasienter, og dyr som skal i narkose eller sederes av andre grunner.

Hvis dyret ditt skal sederes (dopes ned) vil det være trøtt i mange timer. Vi legger inn rutinemessig alle sederte dyr -slik at vi kan overvåke dem fram til de er våkne og klar for å hjem igjen. Selv om det er skjeldent, så kan det skje uforutsette ting ved en sedasjon. Da er det trygt at dyret blir overvåket av dyrepleier på oppstalling, og holdes varmt og trygt inntil det er våkent.

Eget oppstallingsrom for hund

Klinikken har to separate oppstallingsrom der dyrene har god plass, i egne romslige kennelbur. Det ene oppstallingsrommet har plass for 7 hunder, og det andre har plass til 9 katter. Det er vel unødvendig å si at katter setter pris på å slippe å dele rom med hunder mens de er her.

Vi tar vare på din hund

Dyrene får mye omsorg og oppfølging mens de er på klinikken. Erfarne dyrlepleiere passer nøye på. De medisinerer, lufter, gir mat og overvåker alle pasientene.

Kirurgiske pasienter tas alltid inn om formiddagen og leveres ut når de er våkne på ettermiddagen. Av og til er det nødvendig å oppstalle dyr over flere dager.

Vi tilbyr også at eiere kan levere dyret til oppstalling hvis de ikke har mulighet til å være med dyret sitt til dyrlegetimen, eller det passer bedre å levere tidligere på dagen. Dyret venter da på eieren sin på oppstalling fram til det hentes igjen.

Noen eiere kan være bekymret for å forlate kjæledyret sitt en hel dag. Men når de ser at dyret finner seg til rette og har det fint i oppstallingsburet sitt, så er de trygge på å dra likevel.

Skulle det være noe under veis så vil vi alltid kontakte og informere deg.

Har du noen spørsmål rundt oppstalling? Ta kontakt med oss.

oppstalling for hund
ikon, logo
Kontakt Smådyrklinikken

Faktaboks: xxxxx

Ring oss på telefon: 74 08 14 11

Send oss en epost på [email protected] eller bruk skjemaet her.

Rinnvegen 5, 7609 Levanger

Åpningstider:

Mandag og Torsdag: 08:30-18:00
Tirsdag, Onsdag og Fredag: 08:30-16:00

Poliklinikken avsluttes en time før stengetid.

hund, oppstalling