Om oss

Dette er Smådyrklinikken Inn-Trøndelag:

Klinikken ble etablert i 2002, og hadde da navnet Levanger Dyreklinikk. Vårt nåværende navn har vi hatt siden 2007.

Vi er en moderne klinikk som er spesialisert til å ta imot hunder og katter, men også andre kjæledyr som fugl, kaniner, ildere og gnagere. Vi tilbyr det aller meste innen smådyrmedisin med hovedfokus på faglig kvalitet og omsorg for pasient og eier. Inne på klinikken vår oser det yrkesstolthet og trivsel i gangene.

I resepsjonen har vi salg av pleiemidler, utstyr, godbiter og kvalitetsfôr til hund, katt, kanin/gnager og fugl. Her selger vi kun varer vi kan gå god for selv, som holder god kvalitet.

I dag sysselsetter klinikken tre dyrleger, tre autoriserte dyrepleiere, en veterinærassistent og en to resepsjonister.

Dyrlegene våre har til sammen over femti års erfaring med ren smådyrmedisin. Det er en høy prioritet for oss at både dyrlegene og dyrepleierne våre hele tiden skal utvikle seg og holde en høy faglig standard. Alle ansatte gjennomgår derfor stadig videreutdanning i inn og utland, og har sine spesialfelt innen smådyrmedisin.

Til å hjelpe oss i arbeidet har vi mye spesialutstyr slik som digitalt røntgen, ultralyd og blodanalysemaskiner.

Klinikken er enkelt tilgjengelig ved E6, like ved Rinnleiret i Levanger. Klinikken ligger ved kommunegrensen mellom Levanger og Verdal, og er et naturlig valg for dyreeiere i begge kommunene.

Vi trives i de store lyse lokalene våre. Her har vi 260 kvadratmeter til disposisjon, i tillegg til stor parkeringsplass og et stort uteareal, ideelt til lufting av hundene. Hos oss er det godt å jobbe, og godt å være pasient.

Kontakt Smådyrklinikken Inn-Trøndelag

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ring oss på telefon 74 08 14 11 eller send oss en melding via skjemaet under.

Kontakt oss

"*" obligatorisk felt

Navn*
Personvernerklæring*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
veiskilt