Tjenester

Ordinære helsetjenester

Selv om man ønsker at kjæledyret sitt skal holde seg friskt hele livet så vil man som regel trenge noen turer innom dyrlegen i løpet av et dyrs liv. Og så til slutt -er det den uunngåelige siste reisen.

Les mer

Våre spesialfelt

Dyrlegene ved klinikken har fordypet seg i hver sine fagfelt innen smådyrmedisin, som de følgelig er ekstra dyktige i. Derfor kan klinikken tilby høyt faglig nivå på et bredt utvalg av tjenester.

Les mer

Forebyggende helse

Det er mye du som eier, og vi som dyrleger kan gjøre for å unngå eller minske sannsynligheten for fremtidige helseplager hos kjæledyret ditt. Vi gir deg veiledning på hvordan du kan følge opp dyret ditt på beste måte.

Les mer

Tannavdeling

Det er heldigvis lenge siden en tannrens bare innebar å skrape tannsten med en skrape. God tannhelse er viktig. Vi har en egen tannavdeling der vi utfører enkle og mer avanserte tannbehandlinger.

Les mer

Akuttmedisin

Akuttmedisin kan omfatte behandling av alt fra pusteproblemer, kramper og bevisstløshet til store fysiske skader og smerter. Rask behandling kreves for at dyret ikke skal forverres.

Les mer

Indremedisinsk utredning

Indremedisin er et samlebegrep som omfatter sykdomstilstander i organene. Det er et stort og viktig fagfelt, og derfor har en av dyrlegene våre indremedisin som spesialfelt.

Les mer

Kirurgi og narkoseovervåkning

Vi tilbyr en rekke kirurgiske inngrep på klinikken, og har lang erfaring i bløtvevskirurgi. I en velutstyrt operasjonsstue overvåker erfarne dyrepleiere anestesien og har omsorg for pasientene.

Les mer

Attester og Helsescreening

Ved helsescreening undersøkes dyr for arvelige sykdommer. Vi er godkjent av NKK for bland annet patellaattest, røntgen av HD, AD og spondylose. Blodanalyser for genetisk sykdom mm.

Les mer

Reproduksjon og Gynekologi

Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen fra å finne beste parringstispunkt for tispa, til eventuell tapping og kunstig inseminering, til drektighetsundersøkelse og hjelp ved fødsel inkludert keisersnitt.

Les mer

Bildediagnostikk

Ofte må vi ta i bruk bildediagnostikk for å komme frem til riktig diagnose og fastsette riktig behandling. Moderne ultralyd og røntgen er viktige hjelpemidler ved klinikken, og uvurdelige verktøy for oss.

Les mer

Laboratorie

Vi er helt avhengig av et godt ustyrt laboratorie for å kunne jobbe trygt og effektivt med smådyr. I vårt eget in-house laboratorie kan vi analysere alt fra blod til urin, avføring og hudprøver i løpet av kort tid.

Les mer

Butikk

I resepsjonsområdet har vi en liten butikk med et utvalg av kvalitetsprodukter innen fôr, pleiemidler, godbiter og utstyr til smådyr. Dette er produkter vi går god for og kan anbefale.

Les mer