Helseundersøkelse for katt

Selv om du ønsker at katten din skal holde seg friskt hele livet så vil man som regel trenge noen turer innom dyrlegen i løpet av et dyrs liv. I tillegg til rutinemessige besøk for forebyggende helseså kan det skje at katten har sloss og fått et bittsår, kaninen er rød i et øye, hunden har tråkket på et glasskår, brukket en klo, klør i øret eller har fått analkjertelbetennelse. Da kommer man inn til poliklinisk time.

Bestill årlig helsesjekk til katten din

Smådyrklinikken Inn-Trøndelag kan hjelpe deg med de fleste ordinære helsetjenester og rutineundersøkelser som du noen sinne vil trenge for dyret ditt.

Det er fint som dyrlege å følge et dyr fra kattunge, gjennom voksen alder, og til seniortilværelsen. Det er en stor tillitserklæring å få være med på hele denne reisen sammen med en dyreeier. Og når den dagen kommer at man må ta et siste forvell med kjæledyret sitt, så er vi der sammen med dere gjennom det også, og vil gjøre alt vi kan for at det blir en verdig og fin avslutning.

Kontakt Smådyrklinikken Inn-Trøndelag

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ring oss på telefon 74 08 14 11 eller send oss en melding via kontaktskjemaet.

kattunder, undersøkelse hos veterinær
ikon, logo

Kontakt Smådyrklinikken

Ring oss på telefon: 74 08 14 11

Send oss en epost på [email protected] eller bruk skjemaet her.

Rinnvegen 5, 7609 Levanger

Åpningstider:

Mandag og Torsdag: 08:30-18:00
Tirsdag, Onsdag og Fredag: 08:30-16:00

Poliklinikken avsluttes en time før stengetid.