Carina Ledal

Dyrepleier
[email protected]
74081411

Carina fikk praksisplass ved klinikken i 2008 da hun startet på dyrepleierutdanningen sin i Hansenberg. Før dette rakk hun å utdanne seg til baker og gå Husdyrvelferd ved HINT før hun skjønte hun var dyrepleier i hjertet. Carina ble ferdig uteksaminert dyrepleier i 2011, og vi var aldri i tvil om å tilby henne fast stilling som dyrepleier. Hun har vært ved klinikken siden, og det er vi veldig glad for.

Selv om Carina har lang erfaring som dyrepleier er hun fortsatt like kunnskapstørst, og elsker å dra på kurs. Hun har etterutdanning i anestesi og anestesiovervåkning, og har hovedansvaret for operasjonssalen på klinikken. Hun har også gjennomført fem av Accesia Academy’s videreutdanningsmoduler innen tannpleie og tannrøntgen, og er fast del av tannteamet. I tillegg har hun flere kurs i felt som ernæring, adferd. Carina har også hovedansvar for drift av laboratoriet på Smådyrklinikken. 

Carina er veldig kunnskapsrik, arbeidsom og rolig i alle situasjoner. Hun har utrolig god oversikt over alt og alle på Smådyrklinikken, og er vår personlige «søkerfunksjon». Carina er ikke den som snakker høyest, men når hun gjør det hører vi andre godt etter.

Carina har alltid hatt en forkjærlighet for katter, og har selvsagt katt hjemme. Hun har gått kurs i fear-free, og brenner for at kattene skal ha et best mulig opphold når de er hos oss.