Vår bedrift er ISO-sertifisert

iso

Vi er ISO-sertifisert

I 2022 ble vi en av de første klinikkene i Trøndelag som ble ISO-sertifisert! Sertifiseringen gis av Den norske Veterinærforeningen til dyreklinikker som tilfredsstiller visse kvalitetskrav iht. ISO 9001:2015 standarden. Klinikken blir kontrollert av både interne og eksterne eksperter.

I praksis betyr dette at vi kan dokumentere at vi følger strenge internasjonale krav for behandling av syke dyr, journalføring og at vi følger en fornuftig antibiotikapolicy.
Det har vært en lang og tidkrevende prosess med omstrukturering av klinikken og vi er skikkelig stolte over å kunne være en del av Veterinærforeningens sertifiseringsordning for kvalitetsledelse.

Kvalitetssikringen i alle ledd

Nylig har vi fått fornyet sertifikatet vårt i iso 9001:2015. Vårt mål er å opprettholde kvalitetssikringen i alle ledd, og dette er noe vi jobber med hver eneste dag.
  • Fornøyde kunder, gjennom god informasjon før, under og etter behandling av ditt dyr
  • Fornøyde ansatte, gjennom gode systemer for bl.a. etterutdannelse
  • Utstyr og hygiene med høystandard
  • Pasientjournaler med riktig innhold
  • Jevne kontroller
  • Kontinuerlig forbedring
katt, vaksine, veterinær

ISO-sertifiseringen har 6 fokusområder:

1 Kommunikasjon: Ved begynnelsen av konsultasjonen tar vi alltid en samtale for å avklare dine forventninger til oss, undersøke hvilke alternativer som er tilgjengelige for dyret ditt, og diskutere kostnadene for konsultasjonen eller behandlingen.

2 Journalføring: Hver enkelt av våre pasienter har en egen journal som inneholder en detaljert historikk over behandlingen. Dermed har alle våre ansatte enkel tilgang til ditt dyrs behandlingshistorikk når du besøker oss.

3 Kontakt og oppfølging: Når dyret ditt er under behandling eller eventuell innleggelse, opprettholder vi kontinuerlig kommunikasjon med deg. Hvis det oppstår endringer i behandlingsbehovet eller økonomien, vil vi alltid ta kontakt med deg for rådgivning og diskusjon.

4 Kundetilfredshet: Du og ditt kjæledyr er hjørnesteinene i vår klinikkdrift, og vi setter stor pris på tilbakemeldingene vi får. Enten det er ris eller ros. Disse går vi regelmessig gjennom på våre personalmøter. Noe som sikrer kontinuerlig forbedring av våre behandlingsprosedyrer. I tillegg gjennomfører vi rutinemessige undersøkelser av kundetilfredshet for å sikre at vi oppfyller dine forventninger og behov.

5 Kontroll på utstyr og hygiene:Regelmessig vedlikehold, rengjøring, sterilisering, pakking og forsegling av alle våre instrumenter og utstyr utføres i samsvar med anerkjente metoder og kravene fra våre utstyrsleverandører.

6 Etterutdannelse: Våre ansatte må dokumentere sin nødvendige kompetanse for å utføre sine oppgaver og har individuelle kompetanseplaner. Etterutdanning og faglig utvikling sørger for at hver enkelt av oss stadig forbedrer våre ferdigheter. Dette sikrer at vi alltid kan tilby den beste og mest oppdaterte behandlingen med optimal sikkerhet og diagnostisk nøyaktighet, til det beste for dyret ditt.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt så hjelper vi deg.