Kampanje – Gratis tannsjekk til katt og hund

Tannproblem kan være vanskelig for deg som eier å oppdage. Dyr er eksperter på å skjule smerte og spiser selv om de har ubehag i munnen. Derfor anbefaler vi alle dyreeiere å bestille en tannsjekk. Da får vi sammen mulighet til å se at alt står bra til med kjæledyret ditt eller om det trenger videre behandling. Derfor tilbyr vi nå:

  • Tannsjekk: Gratis
    • Dyrepleier/dyrlege ser over tenner og tannkjøtt og gir deg råd om hvordan du kan forbedre ditt dyrs tannhelse.
  • Utvidet tannbehandling hund: 3568,-
    • Inkluderer en kort helsesjekk. Tannbehandlingen vil foregå under gassnarkose. Hver tann undersøkes og rengjøres. Det tas tannrøntgen, og opprettes en egen tannjournal. Det lages en individuell behandlingsplan som gjennomgås med deg når du henter dyret ditt.
  • Utvidet tannbehandling katt: 2128,-
    • Inkluderer en kort helsesjekk. Tannbehandlingen vil foregå under gassnarkose. Hver tann undersøkes og rengjøres. Det tas tannrøntgen, og opprettes en egen tannjournal. Det lages en individuell behandlingsplan som gjennomgås med deg når du henter dyret ditt

Tilbudet gjelder ut desember. Bestill time via skjemaet under eller ring oss på telefon: +47 74 08 14 11.

Gratis tannsjekk

Vårt tannteam har lang erfaring og vi hjelper deg gjerne å få vurdert tannhelsen hos ditt dyr. Undersøkelsen omfatter en gratis forundersøkelse av munnhule og tenner. På tannsjekken ser vi etter sykdom eller skader i munnhulen som for eksempel tannkjøttbetennelse og skadde tenner. Du får informasjon om ditt dyrs tannstatus, og eventuelt tilbud på anbefalt behandling om det er behov for det.

Utvidet tannbehandling

Profesjonell tannbehandling er så mye mer enn tannsteinfjerning! Den består av en kort helsesjekk før narkose, munnhuleundersøkelse, rengjøring, tannrøntgen og en individuelt tilpasset behandlingsplan. Behandlingen utføres av tannteamet, et samarbeid mellom veterinær og autorisert dyrepleier med utvidet kompetanse på tannbehandling og tannsykdommer. Gassnarkose og narkoseovervåkning sikrer en skånsom og trygg narkose for dyret ditt.

En dyreklinikk med fokus på faglig kvalitet og omsorg for pasient og eier

Vi er en moderne klinikk som er spesialisert til å ta imot hunder og katter, men vi tar også mot andre mindre kjæledyr. Vi tilbyr det aller meste innen smådyrmedisin med hovedfokus på faglig kvalitet og omsorg for pasient og eier. Inne på klinikken vår oser det yrkesstolthet og trivsel i gangene.

Klinikken er enkelt tilgjengelig ved E6, like ved Rinnleiret i Levanger. Klinikken ligger ved kommunegrensen mellom Levanger og Verdal, og er et naturlig valg for dyreeiere i begge kommunene. Her har vi 260 kvadratmeter til disposisjon, i tillegg til stor parkeringsplass og et stort uteareal, ideelt til lufting av hundene. Hos oss er det godt å jobbe, og godt å være pasient.

Bestill time

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.