Valpekveld med hundeklubben

Det er mye å tenke på når man skaffer seg en valp. Det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte, og hvordan man tar tak i utfordringene man møter, på en fornuftig måte.

Alle valper er forskjellige, det er ikke sikkert at en metode er fasit for alle. Derfor er viktig at valpen får rett oppfølging fra start.

Meld deg på et valpekurs

Et valpekurs er en fin måte å sosialisere valpen, og få hjelp til å finne hvilke metoder som er aller best for din valp. Kanskje lurer du på hvilke kommandoer den bør lære først, eller hvordan du skal gå frem for å lære valpen noe nytt.

Valpekveld på klinikken

Levanger hundeklubb og Retrieverklubben avd nord trøndelag arrangerer valpekurs flere ganger i året. I samarbeid med hundeklubbene inviterer vi kursdeltagerne til valpekveld hos oss. Her er det en veterinær som går igjennom de vanligste utfordringene man møter som hundeeier, og man får svar på spørsmål man kanskje har. Vi tar for oss alt fra adferd til kloklipp. Det er også fokus på hva valpen kan og ikke kan spise.  Du kan lese mer om fôring av valpen her.

Alle deltagerne får mulighet til å sette opp time til en gratis helsesjekk av sin valp.

Har du husket vaksinene til valpen?

Det er viktig å følge anbefalt vaksinasjonsprogram for hunden uansett alder. Det hender det er utbrudd av kennelhoste, og dette er en vaksine hunden får påfyll av hvert år. Som med mennesker kan de likevel bli smittet, men vil få et mildere forløp. Vi anbefaler vaksiner til valper ved 8.-, 12. - og 16.ukers alder.

Noen valper har spesielle behov

Er valpen din engstelig, eller har spesielle behov? Gi oss beskjed så får vi tilrettelagt slik at besøkene hos oss blir best mulig for din hund.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, eller ønsker å bestille time.

 

Følg Smådyrklinikken på facebook.

" Vår kompetanse, din trygghet"

May-Hege har valpekveld
valpekveld
valpekveld