Trygg behandling i løpet av kort tid

Vårt hovedfokus vil alltid være på faglig kvalitet og omsorg for pasient og eier. Vårt flinke team står klare til å hjelpe ditt kjæledyr, enten det er snakk om en akutt behandling eller en helsesjekk vil vi kunne gi ditt dyr en god og trygg behandling i løpet av kort tid.

Dyrlegene som jobber på klinikken vår har til sammen over femti års erfaring med ren smådyrmedisin. Det er en høy prioritet for oss at både dyrlegene og dyrepleierne våre hele tiden skal utvikle seg og holde en høy faglig standard. Alle ansatte gjennomgår derfor stadig videreutdanning i inn og utland, og har sine spesialfelt innen smådyrmedisin.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Dyrleger og dyrepleiere med spesialkompetanse

Dyrlegene våre har over mange år spesialisert seg på forskjellige felt innen smådyrmedisin. De deltar jevnlig på nasjonale/internasjonale kurs og seminarer for å holde seg faglig oppdatert i spesialfeltene sine. De har altså hver sine fagfelt som de er ekstra dyktige i, og naturlig nok er ekstra glad i å drive med. Slik har vi opparbeidet oss stor bredde i kompetanse og tilbud på klinikken.

Dyrepleierne våre er også videreutdannet på flere felt, og når de i tillegg har lang fartstid i yrket er de godt utrustet til å ta vare på kjæledyret ditt.

De feltene vi spesielt har fordypet oss spesielt innenfor er:

Godt utstyrt dyreklinikk

Til å hjelpe oss i arbeidet har vi mye spesialutstyr slik som digitalt røntgen, ultralyd og blodanalysemaskiner.

I resepsjonen har vi salg av pleiemidler, utstyr, godbiter og kvalitetsfôr til hund, katt, kanin/gnager og fugl. Her selger vi kun varer vi kan gå god for selv, som holder god kvalitet.

Vi gir ditt dyr en god og trygg behandling

Klinikken er enkelt tilgjengelig ved E6, like ved Rinnleiret i Levanger. Klinikken ligger ved kommunegrensen mellom Levanger og Verdal, og er et naturlig valg for dyreeiere i begge kommunene.

Vi trives i de store lyse lokalene våre. Her har vi 260 kvadratmeter til disposisjon, i tillegg til stor parkeringsplass og et stort uteareal, ideelt til lufting av hundene. Hos oss er det godt å jobbe, og godt å være pasient.

Har du behov for en akutt time eller ønsker du time i løpet av kort tid? Hos oss får du faktisk time på dagen. Vi tar imot alle pasienter som har behov for akutt hjelp selv om vi i utgangspunktet har full dag. Ta kontakt med oss via skjemaet under eller på telefon: +47 74 08 14 11 / [email protected].

Kontakt oss

"*" obligatorisk felt

Navn*
Personvernerklæring*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.